Pastasallad med rökt lax, gurka och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den rökta laxen balanseras fint av de friska smakerna i gurka och rucola. Välj den pastasort som du gillar bäst!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1/2
gurka skalad och nedskuren i bitar
1/2
rödlök finhackad
2 dl
gröna ärtor
60 g
rucola
1 msk
citronsaft
200 g
kallrökt lax nedskuren, skivad
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
Tack!