Pastasallad med rökt lax, gurka och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
30min

Den rökta laxen balanseras fint av de friska smakerna i gurka och rucola. Välj den pastasort som du gillar bäst!

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1/2
gurka skalad och nedskuren i bitar
1/2
rödlök finhackad
2 dl
gröna ärtor
60 g
rucola
1 msk
citronsaft
200 g
kallrökt lax nedskuren, skivad
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.