Ladda ner bild Spara Jordgubbscaprese Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (33) (33) RÖSTA PÅ RECEPTET (33) (33) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Caprese med buffelmozzarella, tomat, jordgubbar och basilika. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser 1 ask körsbärstomater á 250 g 250 g jordgubbar 2-3 msk Extra jungfruolivolja Classico till stekning 1/2 kruka basilika plockade blad 1 1/2 msk Balsamvinäger vit Salt och peppar 1 Mozzarella di Bufala Campana, Mini Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso Gör så här Ansa jordgubbar och körsbärstomater. Dela tomaterna på mitten och jordgubbarna i bitar så de blir lite större än tomaterna. Fräs tomat- och jordgubbsbitar snabbt i 2-3 msk olivolja tillsammans med några basilikablad. Ta av från plattan så fort det börjat bildas lite tomat och jordgubbssås i botten. Tillsätt vit balsamvinäger, salta och peppra. Lägg upp blandningen i portionsglas och ställ på ett fat. Servera med buffelmozzarellan vid sidan av. Toppa alltihop med finstrimlade basilikablad och olivolja. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (33) (33) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (33)
(33)