Ladda ner bild Jordgubbscaprese RÖSTA PÅ RECEPTET (33) (33) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min 8 ingredienser Goda erbjudanden Smygkika in i vår nystartade webbshop! Goda erbjudanden Caprese med buffelmozzarella, tomat, jordgubbar och basilika. Receptet är framtaget av Zeta. Goda erbjudanden Smygkika in i vår nystartade webbshop! Goda erbjudanden Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser 1 ask körsbärstomater á 250 g 250 g jordgubbar 2-3 msk Extra jungfruolivolja Classico till stekning 1/2 kruka basilika plockade blad 1 1/2 msk Balsamvinäger vit Salt och peppar 1 Zeta Mozzarella di Bufala Campana, Mini Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso Gör så här Ansa jordgubbar och körsbärstomater. Dela tomaterna på mitten och jordgubbarna i bitar så de blir lite större än tomaterna. Fräs tomat- och jordgubbsbitar snabbt i 2-3 msk olivolja tillsammans med några basilikablad. Ta av från plattan så fort det börjat bildas lite tomat och jordgubbssås i botten. Tillsätt vit balsamvinäger, salta och peppra. Lägg upp blandningen i portionsglas och ställ på ett fat. Servera med buffelmozzarellan vid sidan av. Toppa alltihop med finstrimlade basilikablad och olivolja. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (33) (33) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (33)
(33)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer