Recept från Zeta: Pastasallad med broccoli, tomat och pesto

Pastasallad med broccoli, tomat och pesto

Broccoli är en älskad grönsak som blir lite extra god i denna pastasallad - kryddad med pesto!

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Pasta
  • 1 broccoli i buketter
  • 3-4 msk Zeta Pesto alla Genovese

    Zeta Pesto alla Genovese

    Läs mer
    eller Zeta Pesto med Soltorkade Tomater
  • 1 fpk 250 g cocktailtomater
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 kruka basilika
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan, låt broccolibuketterna koka med pasta de sista 2 minuterna.

Kyl pastan snabbt under rinnande kallt vatten.

Blanda med lite olivolja så att det inte klibbar.

Kyl broccolin snabbt i isvatten.

Låt rinna av väl och blanda med pesto, tomater och pinjenötter, smaka av med salt och peppar.

Vänd ner färska basilikablad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.