Ladda ner bild Spara Melonsallad med fetaost Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (130) (130) RÖSTA PÅ RECEPTET (130) (130) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Melonsallad med fetaost och haricots verts. Perfekt på buffén. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Zeta tärnad Fetaost 150 g haricots verts 1 liten rödlök 10 delade cocktailtomater 2 dl tärnad vattenmelon 1 dl tärnad galiamelon (eller annan melon du gillar) 1 påse blandsallad, 150 g 1 kruka basilika bladen 2 msk Extra jungfruolivolja Classico (för smaksättning) 2 msk Balsamvinäger rosé Salt och svartpeppar Gör så här Häll bort lagen som fetaosten ligger i. Koka haricots verts i lättsaltat vatten i 2-3 minuter, spola kallt. Vänd försiktigt ihop alla grönsaker, tärnad melon och fetaost med olivolja, vinäger, salt och svartpeppar. Servera som egen rätt eller som tillbehör till grillat. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (130) (130) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (130)
(130)