Melonsallad med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Melonsallad med fetaost och haricots verts. Perfekt på buffén.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta tärnad Fetaost
150 g
haricots verts
1 liten
rödlök
10
delade cocktailtomater
2 dl
tärnad vattenmelon
1 dl
tärnad galiamelon (eller annan melon du gillar)
1 påse
blandsallad, 150 g
1 kruka
basilika bladen
2 msk
Extra jungfruolivolja Classico (för smaksättning)
Salt och svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)
Tack!