Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

20min 3 ingredienser

Grönkålssallad med mycket färg och smak. Passar utmärkt att servera som egen rätt eller som tillbehör på julbordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade mandlar
1 dl
mandlar
salt
Sallad
250 g
grönkål
salt
1
kålrabbi
2
äpplen
1 frp
1
granatäpple

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Johanna

Ska man inte koka grönkålen någon minut? För det går väl inte att äta alldeles rå grönkål?

Anna Mellberg

Hej Johanna! Jo, det går alldeles utmärkt att äta rå grönkål. Väldigt gott. Lycka till önskar Anna på Zeta