Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

20min 3 ingredienser

Grönkålssallad med mycket färg och smak. Passar utmärkt att servera som egen rätt eller som tillbehör på julbordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade mandlar
1 dl
mandlar
salt
Sallad
250 g
grönkål
salt
1
kålrabbi
2
äpplen
1 frp
1
granatäpple

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Johanna

Ska man inte koka grönkålen någon minut? För det går väl inte att äta alldeles rå grönkål?

Anna Mellberg

Hej Johanna! Jo, det går alldeles utmärkt att äta rå grönkål. Väldigt gott. Lycka till önskar Anna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar