Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grönkålssallad med mycket färg och smak. Passar utmärkt att servera som egen rätt eller som tillbehör på julbordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade mandlar
1 dl
mandlar
salt
Sallad
250 g
grönkål
salt
1
kålrabbi
2
äpplen
1 frp
1
granatäpple

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!