Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

20min 3 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Grönkålssallad med mycket färg och smak. Passar utmärkt att servera som egen rätt eller som tillbehör på julbordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade mandlar
1 dl
mandlar
salt
Sallad
250 g
grönkål
salt
1
kålrabbi
2
äpplen
1 frp
1
granatäpple

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Johanna

Ska man inte koka grönkålen någon minut? För det går väl inte att äta alldeles rå grönkål?

Anna Mellberg

Hej Johanna! Jo, det går alldeles utmärkt att äta rå grönkål. Väldigt gott. Lycka till önskar Anna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja