Varm sallad med brysselkål och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

50min 8 ingredienser

Sallad med ugnsrostad brysselkål och svartrötter som smaksätts med fräsch pestovinägrett. Passar bra till kött eller kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
brysselkål delade på mitten
150 g
svartrot skalad och delad i ca 7-8 cm
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine till stekning
1 kruka
vattenkrasse eller smörgåskrasse
2
babygemsallad sköljd och plockad i blad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar