Varm sallad med brysselkål och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
50min

Sallad med ugnsrostad brysselkål och svartrötter som smaksätts med fräsch pestovinägrett. Passar bra till kött eller kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
brysselkål delade på mitten
150 g
svartrot skalad och delad i ca 7-8 cm
1 kruka
vattenkrasse eller smörgåskrasse
2
babygemsallad sköljd och plockad i blad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.