Toskansk brödsallad – Panzanella
Toskansk brödsallad, panzanella, är en klassisk italiensk matig sallad som passar både som tillbehör och som en egen rätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Toskansk brödsallad, panzanella, är en klassisk italiensk matig sallad som passar både som tillbehör och som en egen rätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minVi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.
Läs mer om animal welfare-programmet här
Margareta Dahlin
Den som är överkänslig för tomater, särskilt färska, är det fantastiskt gott att byta ut dem mot mogna och fasta mogna jordgubbar i detta recept! Man vänder i några som skurits i småbitar först, och sedan strösslar man några större bitar ovanpå, tillsammans med brödet, osten och basilikan. Gästen, och kocken själv, får ett saligt leende i ansikte, jag lovar 🙂 Olivoljan lockar fram de fina smakerna i bäret, ihop med fint havssalt.
Emma Olsson
Tack så mycket för tipset Margareta, det ska vi prova 🙂
Hälsningar Emma från Zeta