Ladda ner bild Spara Bresaolasallad med krämig dressing Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (11) (11) RÖSTA PÅ RECEPTET (11) (11) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Sallad med italienska charkuterier, krämig ostdressing och rostade pinjenötter. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 2 msk pinjenötter 1 påse rucola 1 frp Bresaola 4-5 msk Extra jungfruolivolja Fruttato Medio salt nymalen svartpeppar Dressing 1 msk Vitvinsvinäger Ekologisk 3 msk Duetto 4-5 msk Extra jungfruolivolja Fruttato Medio nymalen svartpeppar Gör så här Rör ihop alla ingredienser till dressingen. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg lite rucola på ett fat tillsammans med bresaola. Ringla över dressingen. Avsluta med rostade pinjenötter. Dela Skriv ut Spara Tips! Duetto är en italiensk ost som är en blandning av mascarpone och gorgonzola. 2 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (11) (11) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Kati 28 februari 2017 kl. 19:25 Saknar bresaola i receptet. Hm? Zeta 29 mars 2017 kl. 11:51 Hej Kati! Så bra att du såg att bresaola inte fanns med bland ingredienserna. Nu har vi fixat det, tack hoppas det ska smaka!
Kati 28 februari 2017 kl. 19:25 Saknar bresaola i receptet. Hm? Zeta 29 mars 2017 kl. 11:51 Hej Kati! Så bra att du såg att bresaola inte fanns med bland ingredienserna. Nu har vi fixat det, tack hoppas det ska smaka!
Zeta 29 mars 2017 kl. 11:51 Hej Kati! Så bra att du såg att bresaola inte fanns med bland ingredienserna. Nu har vi fixat det, tack hoppas det ska smaka!
2 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (11)
(11)Kati
Saknar bresaola i receptet. Hm?
Zeta
Hej Kati! Så bra att du såg att bresaola inte fanns med bland ingredienserna. Nu har vi fixat det, tack hoppas det ska smaka!