Rostbiff med italiensk potatissallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En pepparstekt rostbiff som ugnbakas medan du gör iordning potatissalladen med kapris och oliver. Häll över den goda senapsdressingen före servering.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600g
rostbiff i bit
salt
svartpeppar
Potatissallad
1kg
fast potatis kokt och skivad
1
rödlök delad och skivad
några kvistar rosmarin plockade blad
Dressing
1 tsk
dijonsenap
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!