Rostbiff med italiensk potatissallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

45min 4 ingredienser

En pepparstekt rostbiff som ugnbakas medan du gör iordning potatissalladen med kapris och oliver. Häll över den goda senapsdressingen före servering.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600g
rostbiff i bit
salt
svartpeppar
Potatissallad
1kg
fast potatis kokt och skivad
1
rödlök delad och skivad
några kvistar rosmarin plockade blad
Dressing
1 tsk
dijonsenap
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter