Kidneybönor med italiensk salladskrydda

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

5min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smaksatta kidneybönor, färdiga att äta, med salladskrydda är snabbt och mättande. Serveras som mellanmål, lunch eller som ett matigt tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 tsk
italiensk salladskrydda

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Tack!