Ladda ner bild Spara Rucola- och bönsallad med mangobalsamico Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (7) (7) RÖSTA PÅ RECEPTET (7) (7) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En fruktig, frisk bönsallad - enkelt, mättande och gott! Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 100 g rucola 1 fpk Zeta Cannellinibönor sköljda och avrunna 1 liten rödlök tunt skivad 15-20 Kalamataoliver urkärnade salt Vinägrett 1/2 dl Balsamico Mango 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico Gör så här Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Blanda rucola, bönor, rödlök och oliver i en skål. Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar. Dela Skriv ut Spara Tips! Gott till fisk och kyckling. 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (7) (7) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (7)
(7)