Medelhavssallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En snabblagad bönsallad från medelhavsköket med picklad rödlök som kan förberedas dagen innan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Medelhavssallad
1 frp
frp cocktailtomater
1
stor påse späda salladsskott
1
påse svarta bönor - färdiga att äta
1
påse kidneybönor - färdiga att äta
1
knippe grönkål/svartkål
1
kruka färsk basilika
Picklad rödlök
1
rödlök
1 dl
vatten

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco