Medelhavssallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En snabblagad bönsallad från medelhavsköket med picklad rödlök som kan förberedas dagen innan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Medelhavssallad
1 frp
frp cocktailtomater
1
stor påse späda salladsskott
1
påse svarta bönor - färdiga att äta
1
påse kidneybönor - färdiga att äta
1
knippe grönkål/svartkål
1
kruka färsk basilika
Picklad rödlök
1
rödlök
1 dl
vatten

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp