Rostade rödbetor m halloumi

Rostade rödbetor med halloumi och bönor

Rostade rödbetor i ugn med italienska klassiska smaker som kapris, lök och vinäger. Sältan i halloumi ger en god smakkombination. Passar perfekt som tillbehör eller som egenrätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 200 grader.

Skala och klyfta rödbetorna. Lägg dem i ugnsfast form, salta och ringla över olivolja.

Ugnsrosta i 30-35 minuter.

Tärna halloumin och stek den gyllenbrun i olivolja.

Skölj bönorna väl.

Strimla eller skiva löken.

Blanda ugnsrostade rödbetor med halloumi, bönor, kapris, lök, vinäger och olivolja.

Salta och peppra, toppa med lite hackad persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.