Rostade rödbetor m halloumi

Rostade rödbetor med halloumi och bönor

Rostade rödbetor i ugn med italienska klassiska smaker som kapris, lök och vinäger. Sältan i halloumi ger en god smakkombination. Passar perfekt som tillbehör eller som egenrätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 200 grader.

Skala och klyfta rödbetorna. Lägg dem i ugnsfast form, salta och ringla över olivolja. Sätt in i ugnen i 30-35 minuter.

Tärna halloumin och stek den gyllenbrun i lite olivolja.

Skölj bönorna väl. Strimla eller skiva löken.

Ta ut rödbetorna ur ugnen när de mjuka och har fått lite färg. Blanda med halloumi, bönor, kapris, lök, vinäger och olivolja.

Salta och peppra, toppa med lite hackad persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.