Rostade rödbetor med halloumi och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rostade rödbetor i ugn med italienska klassiska smaker som kapris, lök och vinäger. Sältan i halloumi ger en god smakkombination. Passar perfekt som tillbehör eller som egenrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
färska rödbetor
1 frp
2 1/2 msk
2 st
salladslökar
salt
nymalen svartpeppar
färsk persilja, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
Tack!