Sallad med risoni, burrata och rostade hasselnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

40min 14 ingredienser

Den här matiga salladen med risoni och krämig burrata är perfekt som en alldeles egen rätt eller som tillbehör till fisk, kött eller kyckling. En härlig rätt att samlas kring. Servera gärna med ett färskt surdegsbröd doppad i fruktig olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
körsbärstomater, på kvist
1
broccoli
salt
nymalen svartpeppar
1 frp
Zeta Pancetta, eller
1
gurka, hyvlad
1 påse
salladsskott
1 dl
hasselnötter, hackade och rostade
Dressing
1
vitlöksklyfta, pressad
1/2 tsk
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

David

Gott, tog lite tid att göra. Koka inte risonin för länge.

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter