Grillad endive med rostade vindruvor, balsamvinäger och getost

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

9 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Har du inte provat att rosta vindruvor i ugn tidigare så måste du göra det nu! Vi på Zetas provkök måste dock varna för att du kan bli beroende av den goda smaken! Skämt å sido, när de varma vindruvorna blandas med getost blir det en oemotståndlig kombination. Den här rätten klarar sig alldeles utmärkt på egen hand men smakar också fint som tillbehör till annan grillad eller ugnsrostad mat.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
vindruvor
salt
nymalen svartpeppar
4
endive
1 frp
1 dl
hasselnötter, rostade och hackad
färsk timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett