Vintersallad med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tycker du?

25min 12 ingredienser

En härlig sallad med gorgonzola och valnötter. En fräsch favoriträtt till vintern med en bas av rustika gryner som gör den mer mättande och med söta och krispiga inslag från granatäpple.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 port
gryner, matvete eller mathavre
1 dl
1 dl
färska örter, gärna basilika och bladpersilja, hackade
1
citron, finrivet skal och saft
300 g
svartkål
2
päron
150 g
gorgonzola
1 dl
granatäpplekärnor
1 dl
valnötter, rostade
färska örter till garnering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco