Vintersallad med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

25min 12 ingredienser

En härlig sallad med gorgonzola och valnötter. En fräsch favoriträtt till vintern med en bas av rustika gryner som gör den mer mättande och med söta och krispiga inslag från granatäpple.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 port
gryner, matvete eller mathavre
1 dl
1 dl
färska örter, gärna basilika och bladpersilja, hackade
1
citron, finrivet skal och saft
300 g
svartkål
2
päron
150 g
gorgonzola
1 dl
granatäpplekärnor
1 dl
valnötter, rostade
färska örter till garnering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer