Vintersallad med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
25min

En härlig sallad med gorgonzola och valnötter. En fräsch favoriträtt till vintern med en bra bas på ris av kikärtor som gör den mer mättande och med pigga inslag av granatäpple.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
ris av kikärtor
50 g
1 dl
färska örter, gärna basilika och bladpersilja, hackade
1
citron, finrivet skal och saft
300 g
svartkål
2
päron
150 g
gorgonzola
1 dl
granatäpplekärnor
1 dl
valnötter, rostade
färska örter till garnering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.