Vintersallad med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härlig sallad med gorgonzola och valnötter. En fräsch favoriträtt till vintern med en bra bas på ris av kikärtor som gör den mer mättande och med pigga inslag av granatäpple.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
ris av kikärtor
50 g
1 dl
färska örter, gärna basilika och bladpersilja, hackade
1
citron, finrivet skal och saft
300 g
svartkål
2
päron
150 g
gorgonzola
1 dl
granatäpplekärnor
1 dl
valnötter, rostade
färska örter till garnering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
Tack!