Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Recept på pastasallader med smak av medelhavsköket. Pastasallad är lika gott som huvudrätt eller som tillbehör.
Pastasallad med pesto, svartkål, härliga primörer och toppad med rostad fetaost. Läcker sallad som egenrätt, tillbehör till grillat eller till vårbuffén.
(32)
Pastasallad med pestomarinerad grönkål, kronärtskockor, grillad paprika och oliver med citronsmak.
(24)
Pastasallad med färsk sparris, späda morötter, buffelmozzarella, avokado, oliver och gräslök med en dressing på rosébalsamvinäger och god olivolja.
(98)
En färgstark pasta med smak av sommaren - tomater, oliver, basilika och fetaost.
(83)
Den rökta laxen balanseras fint av de friska smakerna i gurka och rucola. Välj den pastasort som du gillar bäst!
(40)
Pastasallad med färska räkor, nykokt broccoli och marinerade kronärtskockor om passar utmärkt på picknicken.
(11)
En pastasallad som smakar extra bra på utflykten med oliver, fetaost och rucola. Du kan välja att rosta paprikan själv i ugn eller köpa den färdig.
(27)
Kolhydratladdad pastasallad, den perfekta uppladdningen inför en tävling eller en träning.
(45)
Pastasallad med den goda kombinationen av sälta från fetaosten och sötma från den rostade paprikan.
(23)
En pastasallad i solen med fetaost, rostade paprikor, rucola och härliga kalamataoliver.
(8)
Cremen av soltorkade tomater ger en mustig och god tomatsmak till denna pastasallad.
(29)
Broccoli är en älskad grönsak som blir lite extra god i denna pastasallad - kryddad med pesto!
(13)
Krydda pastasalladen med pesto, och servera med grillat kalkonbröst.
(6)
Krutongerna gör pastasalladen lite extra krispig och god. Välj en pastasort och oliver som du gillar - då blir den extra god!
(26)
Avokado och ricotta bidrar med krämiga och milda smaker till denna pastasallad
(60)
En uppdaterad version av en klassisk grekisk sallad, med pasta, spenat och kapris som bidrar med sin goda smak.
(135)
Mozzarella är den milda osten med den stora smaken. Jättegod tillsammans med färska cocktailtomater, pesto och pasta!
(97)
Cerignola eller kalamata? Välj din favoritoliv och fyll pastan med den goda smaken av soltorkade tomater.
Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.
(64)
Cerignola oliver, blandade bönor, tomater, pasta, gemsallad och krispiga krutonger...
(15)
Snabb och matig vardagssallad med blandade bönor, pasta, tonfisk och ägg!
(96)
En härlig pastasallad i både färg och smak med pesto, cocktailtomater och parmesan.
(584)
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad