Pastasallad med pesto, mozzarella och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (77)

(77)
30min

Mozzarella är den milda osten med den stora smaken. Jättegod tillsammans med färska cocktailtomater, pesto och pasta!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
100 g
små röda cocktailtomater
1 kruka
basilika, plockade blad
1
Zeta Mozzarella, 125 g delade i mindre bitar
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.