Pastasallad med tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (122)

(122)

RÖSTA PÅ RECEPTET (122)

(122)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabb och matig vardagssallad med blandade bönor, pasta, tonfisk och ägg!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 burkar
tonfisk i olja (200g)
1
röd lök tunt skivad
1 ask
körsbärstomater (250g) halverade
1 frp
Blandade vita bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1
citron skal och saft
1 påse
babyspenat (80g) eller
1 påse
rucola
2
kokta ägg
citron i klyftor
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (122)

(122)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp