Pastasallad med tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)
20min

Snabb och matig vardagssallad med blandade bönor, pasta, tonfisk och ägg!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 burkar
tonfisk i olja (200g)
1
röd lök tunt skivad
1 ask
körsbärstomater (250g) halverade
1 frp
Blandade vita bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1
citron skal och saft
1 påse
babyspenat (80g) eller
1 påse
rucola
2
kokta ägg
citron i klyftor
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.