Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
Zeta Strozzapreti Ekologisk
1 frp
avrunna och sköljda Cannellinibönor Ekologiska
150 g
haricots verts
400 g
körsbärstomater, delade
150 g
Fetaost grovt smulad
eller
30 g
rucola
flingsalt
nymald svartpeppar
Senapsvinägrett
1 msk
fransk senap
1
riven vitlöksklyfta
1/2
pressad citron
2 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar