Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Zeta Cannellinibönor, avrunna och sköljda
150 g
haricots verts
400 g
körsbärstomater, delade
1 msk
Zeta Crema di Balsamico Ekologisk
150 g
Fetaost grovt smulad
eller
30 g
rucola
1 dl
flingsalt
nymald svartpeppar
Senapsvinägrett
1 msk
fransk senap
1
vitlöksklyfta, riven
1/2
pressad citron
2 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.