Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
Zeta Strozzapreti Ekologisk
1 frp
avrunna och sköljda Cannellinibönor Ekologiska
150 g
haricots verts
400 g
körsbärstomater, delade
150 g
Fetaost grovt smulad
eller
30 g
rucola
flingsalt
nymald svartpeppar
Senapsvinägrett
1 msk
fransk senap
1
riven vitlöksklyfta
1/2
pressad citron
2 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco