Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)
20min

Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Zeta Cannellinibönor, avrunna och sköljda
150 g
haricots verts
400 g
körsbärstomater, delade
150 g
Fetaost grovt smulad
eller
30 g
rucola
1 dl
flingsalt
nymald svartpeppar
Senapsvinägrett
1 msk
fransk senap
1
vitlöksklyfta, riven
1/2
pressad citron
2 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.