Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Zeta Cannellinibönor, avrunna och sköljda
150 g
haricots verts
400 g
körsbärstomater, delade
1 msk
Zeta Crema di Balsamico Ekologisk
150 g
Fetaost grovt smulad
eller
30 g
rucola
1 dl
flingsalt
nymald svartpeppar
Senapsvinägrett
1 msk
fransk senap
1
vitlöksklyfta, riven
1/2
pressad citron
2 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Tack!