Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
20min

Pastasallad Sorrentina med balsamicostekta tomater, bönor och mozzarella. Passar lika bra på buffébordet som egen rätt.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Cannellinibönor, avrunna och sköljda
150 g
haricots verts
400 g
körsbärstomater, delade
150 g
Fetaost grovt smulad
eller
30 g
rucola
1 dl
flingsalt
nymald svartpeppar
Senapsvinägrett
1 msk
fransk senap
1
vitlöksklyfta, riven
1/2
pressad citron
2 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.