Pastasallad med ricotta, avokado och paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Avokado och ricotta bidrar med krämiga och milda smaker till denna pastasallad

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
rödlök, skivad
2 st
avokado, nedskurna i grova bitar
1 st
grön paprika, nedskuren i grova bitar
1 st
röd paprika, nedskuren i grova bitar
3 st
plommontomater, nedskurna i grova bitar
250 g
150 g
blandad sallad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)
Tack!