Pastasallad med pesto och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (573)

(573)
20min

En härlig pastasallad i både färg och smak med pesto, cocktailtomater och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
salt
peppar
12
röda körsbärstomater delade
några
basilikablad till dekoration

Gör så här

Kommentera

Ingela

Hur blir det om man blandar ihop pasta o pesto och förvarar i kyl dagen innan? Ska man blanda i olivolja för att förhindra att allt blir en stor klump? Blandar i tomat o parmesan innan servering…

Emma Olsson

Hej Ingela,
Det går alldeles utmärkt! Du kan ha pesto och pasta i kylen dagen innan och sedan innan du har i tomat och parmesan ha i lite extra olivolja och rör om.
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.