Pastasallad med pesto och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (554)

(554)
20min

En härlig pastasallad i både färg och smak med pesto, cocktailtomater och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
salt
peppar
12
röda tomater delade
några
basilikablad till dekoration

Gör så här

Kommentera

Ingela

Hur blir det om man blandar ihop pasta o pesto och förvarar i kyl dagen innan? Ska man blanda i olivolja för att förhindra att allt blir en stor klump? Blandar i tomat o parmesan innan servering…

Emma Olsson

Hej Ingela,
Det går alldeles utmärkt! Du kan ha pesto och pasta i kylen dagen innan och sedan innan du har i tomat och parmesan ha i lite extra olivolja och rör om.
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.