Recept från Zeta: Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

Vinägretten på rostad vitlök och rivet citronskal ger smak åt svampen.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g färska champinjoner tunt skivade
  • 50 g rucola
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda champinjonerna och rucola i en skål.

Vänd ner vinägretten och smaksätt eventuellt med mer salt och peppar.

Rostad vitlök- och citronvinägrett:
Fräs vitlöken i lite olivolja i en stekpanna tills den fått färg.

Vispa ihop alla ingredienser i en skål, salta och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.