Recept från Zeta: Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

Vinägretten på rostad vitlök och rivet citronskal ger smak åt svampen.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g färska champinjoner tunt skivade
  • 50 g rucola
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda champinjonerna och rucola i en skål.

Vänd ner vinägretten och smaksätt eventuellt med mer salt och peppar.

Rostad vitlök- och citronvinägrett:
Fräs vitlöken i lite olivolja i en stekpanna tills den fått färg.

Vispa ihop alla ingredienser i en skål, salta och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.