Svampsallad med vitlök- och citronvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Svamp som hyvlats tunt och blandats med en vinägretten på rostad vitlök och rivet citronskal. Perfekt som tillbehör eller som en förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner tunt skivade
50 g
rucola
salt
svartpeppar
Rostad vitlök- och citronvinägrett
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1/2
rivet skal från citron
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!