Recept från Zeta: Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

Svampsallad med vitlök- och citronvinägrett

Svamp som hyvlats tunt och blandats med en vinägretten på rostad vitlök och rivet citronskal. Perfekt som tillbehör eller som en förrätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g färska champinjoner tunt skivade
  • 50 g rucola
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hyvla eller skär svampen tunt.

Blanda champinjonerna och rucola i en skål.

Fräs vitlöken i lite olivolja i en stekpanna tills den fått färg.

Vispa ihop alla ingredienser till vinägretten i en skål.

Vänd ner vinägretten i skålen med svamp och ruccola.

Smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.