Risotto på svamp och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (102)

(102)

Vad tycker du?

45min 17 ingredienser

Risotto med karl-johansvamp och skogschampinjoner. Risotto är en klassisk italiensk rätt som får sin krämighet från riset. Passar extra bra att servera i höst.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
torkad Karl-Johansvamp eller
200 g
färsk svamp
1, 1/2 l
kycklingbuljong (fond + vatten)
2
schalottenlökar
1 påse
. 350 g Zeta Carnaroliris eller
eller
torrt vitt vin
250 g
skivade skogschampinjoner
100 g
bladspenat
salt
nymalen svartpeppar
färsk persilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (102)

(102)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Marika Taillefer

Det står svamp på två ställen i ingredienser men en gång i så gör du. Hur mycket ska det vara?

Anna Mellberg

Hej Marika! Du har så rätt. Texten om hur skogschampinjonerna ska tillredas hade fallit bort. Vi har korrigerat det i beredningstexten nu. Lycka till med din svamprisotto önskar vännerna på Zeta