Zeta Grissini glutenfri
Zeta Glutenfria Grissini är brödpinnar, bakade på majsstärkelse, majsmjöl och solrosolja bland annat. De är en lite tjockare typ av grissini, är krispiga och har en fin brödig smak. Passar som tillbehör till soppor, sallader och på aperitivobrickan. Traditionen att äta grissini uppstod i Turin under 1500-talet.
Ingredienser | Majsstärkelse, vegetabiliskt fett (fett från sheanötter, solrosolja, vatten, citronjuicekoncentrat, emulgeringsmedel E471, arom), vatten, majsmjöl, socker, psylliumfiber, citrusfiber, jäst, salt, cikoriafiber, förtjockningsmedel E412, E464, rosmarinextrakt. Kan innehålla spår av ÄGG, SESAMFRÖN, SOJA, SENAP, MANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, CASHEWNÖT, PEKANNÖT, PARANÖT, PISTAGENÖT och MAKADAMIANÖT. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras torrt och svalt |
Näringsvärden | Energi 1851 kJ, 441 kcal Fett 16 g Kolhydrat 71 g Protein 1,2 g Salt 1,8 g |