Krämig dippsås med chili och paprikapesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

5min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabb och enkel dippsås med viss hetta från chilipesto. Passar utmärkt till att dippa Zeta Tunna Crostini. Men passar också bra som tillbehör till grillat eller att doppa bröd i.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 dl
grekisk yoghurt
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
Tack!