Zeta Cantucci Mandel glutenfri
Glutenfri Cantucci mandel är bakade på majsstärkelse, ägg, mandel och solrosolja. De serveras, precis som sin kusin Cantuccini som är något mindre, ofta tillsammans med ett glas av det söta dessertvinet vin santo i vilket de ska doppas och avnjutas. De passar också utmärkt till en kopp espresso efter maten. Traditionen att äta cantucci har sitt ursprung i Toscana.
Ingredienser | Majsstärkelse, socker, ÄGG, MANDEL 12%, solrosolja, glukossirap, modifierad majsstärkelse, honung, psylliumfiber, cikoriafiber, salt, förtjockningsmedel E412, E464, bakpulver E450, E500, aromer. Kan innehålla spår av SESAMFRÖN, SOJA, SENAP, HASSELNÖT, VALNÖT, CASHEWNÖT, PEKANNÖT, PARANÖT, PISTAGENÖT och MAKADAMIANÖT. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras torrt och svalt. |
Näringsvärden | Energi 1916 kJ, 456 kcal Fett 17 g Kolhydrat 68 g Protein 5,5 g Salt 0,6 g |