Crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkla och goda små tilltugg. Toppa med det du gillar bäst.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 medelstor
gul lök skivad
1 1/2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 msk
bladpersilja strimlad
salt
peppar
Med soltorkad tomat
10-12
Zeta Soltorkade Tomater med Balsamvinäger
2 msk
färsk basilika strimlad
salt
peppar
Med tapenade
1
vitlöksklyfta grovhackad
1/2 tsk
dijonsenap
knappt 1/2 dl
peppar
färsk salvia eller
bladpersilja strimlad
Till servering
12 skivor
baguette ca 1 cm tjocka
1
vitlöksklyfta

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
Tack!

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...