Crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkla och goda små tilltugg. Toppa med det du gillar bäst.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 medelstor
gul lök skivad
1 1/2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 msk
bladpersilja strimlad
salt
peppar
Med soltorkad tomat
10-12
Zeta Soltorkade Tomater med Balsamvinäger
2 msk
färsk basilika strimlad
salt
peppar
Med tapenade
1
vitlöksklyfta grovhackad
1/2 tsk
dijonsenap
knappt 1/2 dl
peppar
färsk salvia eller
bladpersilja strimlad
Till servering
12 skivor
baguette ca 1 cm tjocka
1
vitlöksklyfta

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor