Crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Enkla och goda små tilltugg. Toppa med det du gillar bäst.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 medelstor
gul lök skivad
1 1/2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 msk
bladpersilja strimlad
salt
peppar
Med soltorkad tomat
10-12
Zeta Soltorkade Tomater med Balsamvinäger
2 msk
färsk basilika strimlad
salt
peppar
Med tapenade
1
vitlöksklyfta grovhackad
1/2 tsk
dijonsenap
knappt 1/2 dl
peppar
färsk salvia eller
bladpersilja strimlad
Till servering
12 skivor
baguette ca 1 cm tjocka
1
vitlöksklyfta

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.