Crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Enkla och goda små tilltugg. Toppa med det du gillar bäst.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 medelstor
gul lök skivad
1 1/2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1 msk
bladpersilja strimlad
salt
peppar
Med soltorkad tomat
10-12
Zeta Soltorkade Tomater med Balsamvinäger
2 msk
färsk basilika strimlad
salt
peppar
Med tapenade
1
vitlöksklyfta grovhackad
1/2 tsk
dijonsenap
knappt 1/2 dl
peppar
färsk salvia eller
bladpersilja strimlad
Till servering
12 skivor
baguette ca 1 cm tjocka
1
vitlöksklyfta

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

50 år av goda smakupplevelser

Besök Zetas jubileumssajt
osso buco

Ossobuco

Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med risotto milanese och gremolata.

Recept Ossobuco Recept Risotto Milanese

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Insalata di pasta fredda

Burrata

Burrata är en delikatess från Apulien i södra Italien. Ljuvligt god mozzarella med krämig, gräddig fyllning.

Recept Insalata di pasta fredda

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.