Fröknäcke med tre olika smaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fröknäcke är så gott och väldigt lätt att baka. Här smaksatt med både olja och kryddor. De krispiga bröden är goda att äta precis som de är men brödet med citron och dill passar perfekt till kräftskivan eller fiskrätten. Det med chili och vitlök är gott tillsammans med mild mascarpone toppat med lite örtkryddor och det örtiga brödet ätes gärna med lite BreOliv.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grundrecept
1 dl
solroskärnor
1 dl
pumpakärnor
1/2 dl
hela psylliumfrön
1 dl
sesamfrön
2 dl
majsmjöl
1/2 tsk
salt
Smak vitlök och örter
1 msk
torkad oregano
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
vitlökspulver
2 dl
kokande vatten
Smak dill och citron
2 msk
torkad dill
1 tsk
gurkmeja
2 dl
kokande vatten
Smak chili och vitlök
1 tsk
vitlökspulver
2 tsk
paprikapulver
2 dl
kokande vatten

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco