Fröknäcke med tre olika smaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 6 ingredienser

Fröknäcke är så gott och väldigt lätt att baka. Här smaksatt med både olja och kryddor. De krispiga bröden är goda att äta precis som de är men brödet med citron och dill passar perfekt till kräftskivan eller fiskrätten. Det med chili och vitlök är gott tillsammans med mild mascarpone toppat med lite örtkryddor och det örtiga brödet ätes gärna med lite BreOliv.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grundrecept
1 dl
solroskärnor
1 dl
pumpakärnor
1/2 dl
hela psylliumfrön
1 dl
sesamfrön
2 dl
majsmjöl
1/2 tsk
salt
Smak vitlök och örter
1 msk
torkad oregano
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
vitlökspulver
2 dl
kokande vatten
Smak dill och citron
2 msk
torkad dill
1 tsk
gurkmeja
2 dl
kokande vatten
Smak chili och vitlök
1 tsk
vitlökspulver
2 tsk
paprikapulver
2 dl
kokande vatten

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja