Fröknäcke med tre olika smaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 6 ingredienser

Fröknäcke är så gott och väldigt lätt att baka. Här smaksatt med både olja och kryddor. De krispiga bröden är goda att äta precis som de är men brödet med citron och dill passar perfekt till kräftskivan eller fiskrätten. Det med chili och vitlök är gott tillsammans med mild mascarpone toppat med lite örtkryddor och det örtiga brödet ätes gärna med lite BreOliv.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grundrecept
1 dl
solroskärnor
1 dl
pumpakärnor
1/2 dl
hela psylliumfrön
1 dl
sesamfrön
2 dl
majsmjöl
1/2 tsk
salt
Smak vitlök och örter
1 msk
torkad oregano
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
vitlökspulver
2 dl
kokande vatten
Smak dill och citron
2 msk
torkad dill
1 tsk
gurkmeja
2 dl
kokande vatten
Smak chili och vitlök
1 tsk
vitlökspulver
2 tsk
paprikapulver
2 dl
kokande vatten

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...