Parmesan- och mascarponesill

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
10min

Vinägerinlagd sill med parmesan och mascarpone. Vinägern ger sillen en midare och nyanserad smak.

Ingredienser

portioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 sats
vinägerinlagd sill
1 1/2 dl
1 dl
Parmigiano Reggiano 30 mån eller Zeta Grana Padano D.O.P. 20 månader

Gör så här

Tips!

Vi har fler varianter av smaksattsill i vår receptbank.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.