Blommande Focaccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 5 ingredienser

Att dekorera bröd är både kul och kreativt. Har du inte just de här ingredienserna hemma så går det fint att använda skivad lök, oliver, lagerblad, mandlar eller små cocktailtomater. Kreera med det du har i kyl och skafferi, det vi vet är att brödet garanterat blir en snackis runt bordet!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bröd
25 g
jäst
6 dl
vatten
1/2 msk
salt
12 dl
(720 g) vetemjöl
Garnering
rosmarinkvistar
ätbara blommor
citron
flingsalt
dill
gräslök
Till servering
1 frp

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

1 kommentar

Robert

Viktenheten på mjölet ändras inte när man justerar storleken på receptet. En liten varning 🙂

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...