Caesarsallad med Parmesan

Den klassiska Caesarsalladen med parmesan är ett perfekt tillbehör till kräftskivan eller sommarbuffén

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg äggula, riven vitlök, sardellcrème och vinäger i en skål.

Tillsätt rapsoljan försiktigt under vispning.

Rör i den rivna osten, krydda med salt och svartpeppar.

Är dressingen för tjock, späd med lite vatten.

Vänd ihop salladen med dressingen.

Hyvla över rikligt med parmesan och toppa med brödkrutonger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.