Caesarsallad med Parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den klassiska Caesarsalladen med parmesan är ett perfekt tillbehör till kräftskivan eller sommarbuffén

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 huvuden
romansallad, delade i mindre bitar
Caesardressing
1
äggula
1
vitlöksklyfta, riven
2
Sardeller, finhackade
1 1/2 dl

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Tack!