Basilika- och parmesanaioli
Vad tycker du?
Aioli är en god sås gjord på ägg, olja, vinäger och vitlök. Det här receptet är en ny variant med parmesan och basilika.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
God röra som passar till det mesta på buffébordet. Den passar även utmärkt som till skaldjur, fisk eller på rostat surdegsbröd.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (138)
(138)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Zeta
Hej Kajsa! Tack för din kommentar. Vi har förtydligat det i receptet. Det är även viktigt att välja rätt olivolja, vi rekommenderar här vår Olivolja Classico men man kan även välja en mildare variant som vår Olivolja Extra Mild ( https://www.zeta.nu/produkter/olivolja-extra-mild/ ) om man vill ha den mildare.
Linus
Ingen vitlök i en Aioli?
Zeta
Hej Linus! Det är klart att aioli sak innehålla vitlök. Vi hade missat den ingrediensen men nu har vi fixat det. Tack för hjälpen!