Basilika- och parmesanaioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Aioli är en god sås gjord på ägg, olja, vinäger och vitlök. Det här receptet är en ny variant med parmesan och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggulor
1 msk
senap, gärna fransk
1 dl
basilikablad, hackade
1/2-1
vitlöksklyfta, finriven
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

God röra som passar till det mesta på buffébordet. Den passar även utmärkt som till skaldjur, fisk eller på rostat surdegsbröd.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)
Tack!