Saftig Citron- och olivoljekaka

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varning utfärdas då det här är en kaka som skapar beroende! Den är så enkel eftersom du bara rör ner allt i samma bunke och därefter i ugnsform. Här har vi valt en klassisk olivolja men önskar du kraftigare olivoljesmak så välj Zeta Fruttato Intenso.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
medelstora ägg
2 1/2 dl
strösocker
3 dl
mjölk
2
ekologiska citroner, citronzest och juice
2 tsk
vaniljsocker
5 dl
vetemjöl
1 1/2 tsk
salt
2 tsk
bakpulver

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!