Parmesanostpaj

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

Vad tycker du?

1tim 40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2,5 dl
vetemjöl
1 dl
grahamsmjöl
1 krm
salt
150 g
smör, rumstempererat
1 msk
kallt vatten
3 st
ägg
2 dl
mjölk
1 dl
Zeta Mascarpone

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)
Tack!