Parmesanostpaj

RÖSTA PÅ RECEPTET (136)

(136)

Vad tycker du?

1tim 40min 10 ingredienser

Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2,5 dl
vetemjöl
1 dl
grahamsmjöl
1 krm
salt
150 g
smör, rumstempererat
1 msk
kallt vatten
3 st
ägg
2 dl
mjölk
1 dl
Zeta Mascarpone

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (136)

(136)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Hej Avbryt svar

Hej

Italienare blandar väl inte skaldjur med ost?

Anna Mellberg

Hej! Det stämmer att många italienare tänker så! Men vi har en tradition här uppe i Norden att äta ostpaj till våra skaldjur, och pajen blir så underbart god med parmesan- prova! Smaklig måltid önskar Zetas provkök