Vegetarisk lasagne med basilikaricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)
1tim 10min

Vegetarisk lasagne med basilikaricotta, parmesanost, rotsaker och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, skalad och tärnad
1
palsternacka, skalad och tärnad
1
blekselleri, tärnad stjälk
2 tsk
färsk rosmarin, finhackad
2 msk
Ardita tomatpuré
1 tsk
salt
1 tsk
socker
100g
grovhackad bladpersilja
Basilikaricotta
500 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt
Ca 10 st
lasagneplattor

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.