Vegetarisk lasagne med basilikaricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
1tim 10min

Vegetarisk lasagne med basilikaricotta, parmesanost, rotsaker och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, skalad och tärnad
1
palsternacka, skalad och tärnad
1
blekselleri, tärnad stjälk
2 tsk
färsk rosmarin, finhackad
2 msk
Ardita tomatpuré
1 tsk
salt
1 tsk
socker
100g
grovhackad bladpersilja
Basilikaricotta
500 g
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.