Vegetarisk lasagne med basilikaricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

1tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk lasagne med basilikaricotta, parmesanost, rotsaker och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, skalad och tärnad
1
palsternacka, skalad och tärnad
1
blekselleri, tärnad stjälk
2 tsk
färsk rosmarin, finhackad
2 burkar
Finkrossade tomater
1 tsk
salt
1 tsk
socker
100g
grovhackad bladpersilja
Basilikaricotta
500 g
1 kruka
basilika
1 dl
Zeta Parmigiano Reggiano, grovriven
1/2 tsk
salt
ca 10 st
lasagneplattor
2 dl
parmesan, grovriven

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)
Tack!