Öppen vegetarisk lasagne

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Öppen vegetarisk lasagne fylld med soltorkade tomater, grillad paprika, mascarpone och gröna blad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
salt
svartpeppar
1/2 burk
1/2 burk
1 kruka
färsk oregano plockade blad
20 g
babyspenat
8
lasagneplattor
Mascarponecrème
1/2 dl
vispgrädde
1 dl
Grana Padano Finriven färskriven påse

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Tack!