Öppen vegetarisk lasagne

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
30min

Öppen vegetarisk lasagne fylld med soltorkade tomater, grillad paprika, mascarpone och gröna blad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
salt
svartpeppar
1/2 burk
1 kruka
färsk oregano plockade blad
20 g
babyspenat
8
lasagneplattor
Mascarponecrème
1/2 dl
vispgrädde
1 dl
Grana Padano 20 mån färskriven påse

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.