Öppen vegetarisk lasagne

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Öppen vegetarisk lasagne fylld med soltorkade tomater, grillad paprika, len mascarpone och gröna blad. Enkel och god lasagne med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
salt
svartpeppar
1 kruka
färsk oregano plockade blad
20 g
babyspenat
citron, rivet skal av det yttersta
50 g
pinjenötter, rostade
Mascarponekräm
1 dl
Zeta Grana Padano Finriven färskriven påse

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter