Öppen vegetarisk lasagne

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Öppen vegetarisk lasagne fylld med soltorkade tomater, grillad paprika, len mascarpone och gröna blad. Enkel och god lasagne med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
salt
svartpeppar
1 kruka
färsk oregano plockade blad
20 g
babyspenat
Mascarponecrème
1/2 dl
vispgrädde
1 dl
Grana Padano Finriven färskriven påse

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis