Öppen vegetarisk lasagne

Öppen vegetarisk lasagne fylld med soltorkade tomater, grillad paprika, mascarpone och gröna blad.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär auberginen i ca 5 mm tjocka skivor.

Stek dem gyllenbruna i olivolja.

Salta och peppra.

Koka upp mascarponeost och vispgrädde i en kastrull.

Rör i Grana Padano-osten.

Koka lasagneplattorna ”al dente” i saltat vatten i en kastrull, ca 8–9 minuter.

Häll av i durkslag.

Skär varje lasagneplatta i två bitar.

Till varje portion läggs två halva plattor i botten och två på toppen.

Fyll däremellan med aubergine, rostad paprika, soltorkade tomater, spenat, mascarponekräm och oregano direkt på tallriken.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.