Zeta Spaghetti Casa Di Luca
Casa Di Luca Spaghetti 400g, perfekt portion för familjen! Tillverkad av 100 % italienskt durumvete, Kronos, enligt gammal tradition. Den är mycket lättare att koka perfekt ”al dente” och behåller det rätta tuggmotståndet genom hela måltiden utan att bli klibbig. Passar utmärkt med finfördelade såser som till exempel en Bolognese. Såsen sluter sig kring varje strå och smakupplevelsen blir större. Den passar även bra till fisk och skaldjur som en härlig frutti di mare eller pasta alle vongole.
Förpackningsstorlekar | 800 g400 g |
Ingredienser | DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av SOJA. |
Avrunnen vikt | g |
Tillagning | Koka upp en stor kastrull med vatten. För varje 100 gram pasta behöver du 1 liter vatten och ½ matsked salt. Häll i saltet när vattnet kokar, och lägg sedan i pastan. Rör om då och då. Låt den koka 9 minuter för al dente eller 10 minuter om du föredrar en mjukare pasta.Sila pastan i ett durkslag, men låt inte vattnetrinna av helt. Häll tillbaka pastan i kastrullenoch tillsätt lite olivolja. På det viset klibbar intepastan och blandas dessutom lättare med dinfavoritsås – och glöm inte pastans bästa vän:Zeta Parmigiano Reggiano. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förvaras torrt. |
Näringsvärden | Energi 1555 kJ, 367 kcal Fett 1,5 g Kolhydrat 73 g Protein 14 g Salt 0 g |