Spaghetti med savoykål och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (321)

(321)

Vad tycker du?

25min 16 ingredienser

En härligt mustig vegetarisk pastarätt med svarta bönor, oliver och savoykål. Toppas med nyriven parmesan och en smakrik olivolja.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
3
vilöksklyftor, krossade
500 g
savojkål, strimlad
1
liten zucchini, skivad
1
rödlök, skivad
salt
nymalen svartpeppar
1 frp
1
citron, finrivet skal
2 msk
pressad citronsaft
1/2 dl
gräslök, fint skuren
Till servering

Gör så här

Tips!

Svinntips: Lägg i en smord form om du får över, strö över riven parmesan och gratinera i ugnen i 20 minuter på 200 grader.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (321)

(321)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Christel Bergqvist

Goda smaker men det blev väldigt mkt. Minst sex portioner så bra med tips på vad man kan göra med resterna.

Anna Mellberg

Hej Christel! Jag skulle göra en frittata eller en pastasallad av resterna. Sök efter recept här på Zeta.nu. Recepten ”Frittata med grönkål” och ”Pastasallad Sorrentina” kan användas som grund och inspiration. Lycka till önskar Anna på Zeta

Ulrica

Instämmer med tidigare kommentar om gillafunktionen, samma hände nu mej. Men receptet ser spännande ut, ska testas.

Emma Olsson

Hej Anne,
Tack för din feedback, jag ska ta de vidare till Webbansvarige 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta