Zeta Prosciutto Crudo
Lufttorkad skinka tillverkad enligt hantverkstraditioner. Den fina råvaran och att torkningen pågår i minst 10 månader ger en fyllig, nötig skinka med mild sälta och sötma. Tillverkningen sker i regionen Emilia Romagna. Servera prosciutto crudo på charkbrickan som antipasti eller njut den på en pizza eller i en sallad.
| Förpackningsstorlekar | 70 g120 g300 g |
| Ingredienser | Skinka*, salt. Till 100 g färdig produkt har 137 g kött använts. *Uppfött och slaktat i EU. |
| Avrunnen vikt | g |
| Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8 °C. |
| Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca en vecka i kylskåp. |
| Näringsvärden | Energi 940 kJ, 225 kcal Fett 13 g Kolhydrat <0,5 g Protein 27 g Salt 5,0 g |