Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese
Piadina Romagnola IPG alla Riminese, ett italienskt tunt bröd bakat enligt gamla traditioner med extra jungfruolivolja. Piadina är en italiensk favorit sedan 1300 talet f.Kr. Snabbmat på italienskt vis som passar till lunch, mellanmål eller middag. Passar att fyllas med mozzarella, parmaskinka och rucola, men det kan varieras oändligt! Värm, fyll med valfri fyllning, vik och njut!
Ingredienser | VETEmjöl*, vatten, extra jungfruolivolja (6%), salt, bakpulver: difosfater, natriumvätekarbonat, VETEstärkelse. Kan innehålla spår av SOJA och SENAP. *Ursprung VETEmjöl: EU. |
Avrunnen vikt | g |
Tillagning | 1. Ta fram en stekpanna. 2. Sätt på medelvärme och droppa i olivolja. 3. Lägg i en piadina och toppa med valfri fyllning. 4. Värm i 2-4 minuter och vik ihop. 5. Buon appetito! |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca 3 dagar i kylskåp |
Näringsvärden | Energi 1244 kJ, 295 kcal Fett 6,1 g Kolhydrat 51 g Protein 7,5 g Salt 1,7 g |