Piadina med nötkräm, bär och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Piadina är ett klassiskt italienskt bröd bakat på olivolja. Detta är en sötare variant med hemmagjord nötkräm och saftiga bär. Serveras som efterrätt eller när man är sugen på något sött.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 dl
rostade mandlar, hackade
ca 6 msk
nötkräm, helst hemmagjord
12 st
jordgubbar
1 frp
blåbär
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Länk till receptet på hemmagjord nötkräm hittar du i beredningstexten eller här. Recept Nötkräm.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja