Piadina med nötkräm, bär och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Piadina är inte bara en italiensk klassiker, utan också en perfekt bas för en söt och lyxig dessert. Prova denna söta variant med hemmagjord nötkräm och färska, saftiga bär – en dröm för alla som älskar något gott efter maten. Servera den som en efterrätt eller när du är sugen på något extra gott. Har du testat? Lämna gärna en recension och berätta vad du tyckte om receptet!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 dl
rostade mandlar, hackade
6 msk
12 st
jordgubbar
1 frp
blåbär
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Länk till receptet på hemmagjord nötkräm hittar du i beredningstexten eller här. Recept Nötkräm.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis