Zeta Chorizoring lufttorkad het
En het spansk salami smaksatt med paprika och cayennepeppar, med lång eftersmak. Texturen är grovmalen och relativt torr efter cirka 21 dagars torkning. Råvaran är spansk och tillverkningen sker i Spanien enligt hantverksmässiga metoder. Skär den i tunna eller tjocka skivor och njut den på charkbrickan i en sallad, i grytan, pastan eller på pizzan.
Ingredienser | Kött och fett av gris* 90%, salt, paprikapulver 2%, vitlök, cayennepeppar 1%, dextros, kryddor (muskotnöt, oregano), antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, E252, E202, E235. Stoppad i naturtarm från gris. Till 100 g färdig produkt har 129 g kött använts. *Uppfött och slaktat i Spanien. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras torrt och svalt max +18 °C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca 2 dagar. |
Näringsvärden | Energi 1991 kJ, 481 kcal Fett 42 g Kolhydrat 2,7 g Protein 23 g Salt 4,1 g |