Fänkålssallad med morot, salami och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkel salamisallad med den karakteristiska smaken av anis från fänkålen och krispiga morötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fänkål tunt skivad på längden
1 fpk
2
morötter skalade och tunt skivade på längden
1 kruka
bladpersilja
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!