Fänkålssallad med morot, salami och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
20min

Enkel salamisallad med den karakteristiska smaken av anis från fänkålen och krispiga morötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fänkål tunt skivad på längden
1 fpk
2
morötter skalade och tunt skivade på längden
1 kruka
bladpersilja
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.