Pasta Pappardini med röd pesto och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Äggpasta med salami och zucchini med citron som ger frisk smak till rätten.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
pasta
1
zucchini, tunt skivad
2
vitlöksklyftor, hackade
1 frp
röd pesto
1
citron, det rivna skalet
2 msk
pressad citron
salt
nymalen svartpeppar
färsk bladpersilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

SM

Nya favoritreceptet! Detta var SÅ gott! Jag läste Anders kommentar till detta recept om mer salami och använde 2 förpackningar vilket var en bra idé! Nästa gång kommer jag också att använda 2 zucchinis – bara en blev lite lite då jag upplevde att bitarna försvann i pastan.

Anders Pettersson

Gott var det! Men tycker att man måste ta lite mer av salamin för den blev lite dold smakmässigt. Kommer att ta minst det dubbla nästa gång!

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis