Recept från Zeta. Linssallad med chorizo

Linssallad med knaprig chorizo och mynta

Matig linssallad med spanska chorizo vars hetta bryts av fint av fräschören hos mynta.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skiva chorizon och stek den ordentligt i lite olja så att skivorna får färg och blir lite knapriga.

Häll av och skölj linserna.

Lägg sallad och linser på tallrikar eller i en skål.

Plocka av myntabladen och strö över.

Toppa salladen med chorizo och en klick yoghurt.

Ringla över olivolja, strö över salt och nymald peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.