Linssallad med knaprig chorizo och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Matig linssallad med spanska chorizo vars hetta bryts av fint av fräschören hos mynta.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
ekologiska linser
2 påsar
blandad sallad
2 dl
turkisk yoghurt
salt
nymalen peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!