Zeta Antipasti Salami
Antipastitallrik Salami – en trio av klassiska italienska salamisorter. Salame Ventricina med hetta från chili med tradition från d’Abruzzo-regionen, smakrik, aromatisk fänkålssalami med ursprung i Toscana och Salame Piemonte IGP smaksatt med regionens berömda nebbiolovin från Barolo vilket ger en pikant fyllighet. Lyxig plockmat som passar perfekt på charkbrickan, till risotton eller som apertivo.
Ingredienser | Salame Ventricina 33% (fläskkött*, salt, dextros, sackaros, naturliga aromer, svartpeppar, chili, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E252 och E250. Till 100g färdig produkt har 117g kött använts). Salami med fänkålsfrö 33% (fläskkött*, salt, fänkålsfrö 2%, aromer, kryddor, dextros, sackaros, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E252 och E250. Till 100g färdig produkt har 124g kött använts). Salame Piemonte SGB 33% (fläskkött**, salt, Barolovin DOCG, socker, dextros, kryddor, peppar, vitlök, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E252 och E250. Till 100g färdig produkt har 130g kött använts). *Uppfött och slaktat i EU, **Uppfött och slaktat i Italien. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8 °C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca 3 dagar i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 1462/1339/1804 kJ, 353/322/436 kcal Fett 29,1/25/38,5 g Kolhydrat 0,4/0,5/2,9 g Protein 22,3/24/19,4 g Salt 4,3/4,1/3 g |