Pizza med bresaola och aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
1tim 20min

Lyxig pizza med charkuterier, aubergine, pinjenötter och citron. Fin kombination av smaker som gör denna pizza perfekt att bjuda gäster på.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 burk
pizzasås
1/2
aubergine
1 fpk
mozzarella, á 125 g
1/2 kruka
färsk rosmarin
1 fpk
Bresaola, á 70 g
3 msk
rostade pinjenötter
1/2 -1
citron, finrivet skal
salt
nymalen peppar

Gör så här

Tips!

Salta de tunna skivorna av aubergine och låt dra 10 minuter, torka sedan av överflödigt salt med papper.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.