Recept från zeta.nu. Pizza Bresaola

Pizza med bresaola och aubergine

Lyxig pizza med charkuterier, aubergine, pinjenötter och citron. Fin kombination av smaker som gör denna pizza perfekt att bjuda gäster på.

Tillagning deg
Utbakning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla ut degen till önskad storlek på pizza.

Täck degen med tomatsås och aubergine.

Ringla över lite olivolja och förgrädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.

Lägg på mozzarella och rosmarin. Grädda ytterligare 10 minuter.

Toppa pizzan med bresaola, pinjenötter, rivet citronskal, salt och peppar.

Ringla över olivolja och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Salta de tunna skivorna av aubergine och låt dra 10 minuter, torka sedan av överflödigt salt med papper.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.