Pizza med bresaola och aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 20min 11 ingredienser

Lyxig pizza med charkuterier, aubergine, pinjenötter och citron. Fin kombination av smaker som gör denna pizza perfekt att bjuda gäster på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 burk
pizzasås
1/2
aubergine
1/2 kruka
rosmarin
1 frp
3 msk
rostade pinjenötter
1/2
citron, finrivet skal
salt
nymalen peppar

Gör så här

Tips!

Salta de tunna skivorna av aubergine och låt dra 10 minuter, torka sedan av överflödigt salt med papper.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...