Pizza med bresaola och aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 20min 11 ingredienser

Lyxig pizza med charkuterier, aubergine, pinjenötter och citron. Fin kombination av smaker som gör denna pizza perfekt att bjuda gäster på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 burk
pizzasås
1/2
aubergine
1/2 kruka
rosmarin
1 frp
3 msk
rostade pinjenötter
1/2
citron, finrivet skal
salt
nymalen peppar

Gör så här

Tips!

Salta de tunna skivorna av aubergine och låt dra 10 minuter, torka sedan av överflödigt salt med papper.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja