Pizza med bresaola och aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lyxig pizza med charkuterier, aubergine, pinjenötter och citron. Fin kombination av smaker som gör denna pizza perfekt att bjuda gäster på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 burk
pizzasås
1/2
aubergine
1/2 kruka
rosmarin
1 frp
3 msk
rostade pinjenötter
1/2
citron, finrivet skal
salt
nymalen peppar

Gör så här

Tips!

Salta de tunna skivorna av aubergine och låt dra 10 minuter, torka sedan av överflödigt salt med papper.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!