Zeta Salamino Napoli
Zeta Salamino Napoli är en smakrik italiensk hel salami. Salamireceptet har sitt ursprung i Kampaniens huvudstad Neapel och salamin är tillverkad enligt hantverksmässiga metoder i Italien. Korven är lättrökt och smaksatt med hel svartpeppar vilket ger den en rustik och god karaktär. Salamino är självklar på charkbrickan och som aperitivo, gärna tillsammans med oliver och bitar av pecorino eller parmesan. Passar också i sallader, i pastarätter eller på pizzan/pinsan.
| Förpackningsstorlekar | 140 g |
| Ingredienser | Kött av gris* 94%, salt, dextros, socker, kryddor, aromer, rökarom, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, E252. Till 100g färdig produkt har 158g kött använts. *Fött, uppfött och slaktat i Italien. Korvskinnet är inte ätbart och bör avlägsnas före förtäring. |
| Avrunnen vikt | g |
| Tillagning | Remove the casing before eating. Product ready to eat. |
| Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras mörkt och svalt, max +22 °C. |
| Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller i ca 3 dagar |
| Näringsvärden | Energi 1822 kJ, 439 kcal Fett 34 g Kolhydrat 6,6 g Protein 28 g Salt 3,8 g |